Hårfri med Sukker

Sugaring er en ældgammel hårfjerningskunst og et håndværk, der har været praktiseret gennem århundreder af kvinder fra Mellemøsten. Sukkermassen masseres ind i huden med hånden og påføres  MOD hårets groretning for derefter at blive fjernet MED hårets groretning (Modsat voksbehandlinger). På denne måde er der mindre risiko for knækkede hår, samt meget mindre irritation da sukkeren ikke hæfter i huden, men kun i håret. 

Sugaring er miljøvenligt og den reneste og mest naturlige måde at fjerne uønsket hår på for både kvinder og mænd, da det udelukkende består af sukker og vand.

Håret bliver trukket ud med hårrod og derfor vil der gå noget tid inden kroppen danner et nyt hår og det vil komme frem på overfladen af huden.

I hver hårsæk har vi 2-3 hår, derfor vil der være en overgangsperiode når man starter med hårfjerning på denne måde, hvor du ikke er garanteret 100% hårfrit resultat. Dette bliver bedre efterhånden som alle hårene er blevet fjernet med hårrod og efter ca 3 behandlinger vil du kunne forvente at være hårfri op til 4 uger ad gangen.

Det vil sige at du skal forvente at få en hårfjerning med sukker ca hver 4-6 uge.