Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brisbeauty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brisbeauty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brisbeauty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Om – Bris Beauty

Om

Hej!
Mit navn er Brianne, jeg er 30 år gammel og bor lige uden for Skanderborg. Her bor jeg sammen med min mand, hans to piger på 15 og 17, samt vores tvillingedrenge på 2 år.

Jeg er uddannet kosmetolog i 2011 og har arbejdet inden for branchen siden. Jeg har blandt andet været underviser på kosmetologskolen i Kolding, arbejdet i Magasin og været selvstændig med egen klinik i Hammel i 4 år. Dog valgte jeg under min barsel at lukke min klinik i Hammel.

Men efter at have afsluttet min barsel og kommet tilbage til arbejdet, har jeg valgt at starte op i nye lokaler i Hammel, denne gang i forbindelse med frisørsalonen DinFrisør/TinaKock.

Jeg er meget smilende og perfektionistisk. Jeg bestræber mig på altid at videreuddanne mig og blive klogere i form af forskellige kurser, så jeg hele tiden er opdateret med de nye trends.
Jeg udvælger nøje de produkter jeg arbejder med og tester dem altid af inden brug i klinikken. Jeg arbejder kun med mærker som jeg selv kan stå inde for.

X